Your E-mail:
Do you like to watch bird videos?

BirdChannel.com Report Abuse

We want your experience on BirdChannel to be fun and safe. If you see any entries in the photo gallery or bird profiles that are offensive or obvious attempts at advertising, please submit the information below.

Date:8/1/2014 9:20:18 PM
* Your email address:   
Comment being reported:
HI LAKA
Subj: MENSA QUESTIONS

1. Johnny 's mother had three children. The first child was named April The second child was named May. What was the third child 's name?
Answer: Johnny of course
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet. [You're not very good at this are you?]
4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.
5. What word in the English language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly
6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere
7. In California , you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
Answer: You can 't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.
8. What was the President 's name in 1975?
Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ... ]
9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?
Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.
10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh!]
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

LOVE BOO BOO
* Reason why this is being reported: 

Top Products
d
BirdChannel Home | Bird Breeders | Bird Species | Related Links | BirdChannel Editors and Contributors
DOGS | CATS | FISH | HORSE | REPTILE | SMALL ANIMALS | HOBBY FARMS
                       | Birds USA |  
Disclaimer: The posts and threads recorded in our message boards do not reflect the opinions of nor are endorsed by I-5 Publishing, LLC nor any of its employees. We are not responsible for the content of these posts and threads.
Copyright ©  I-5 Publishing, LLC. All rights reserved.
Our Privacy Policy has changed. Your California Privacy Right/Privacy Policy
Advertise With Us  |  SiteMap  |  Contact Us  |  Terms of Use  |  Community Guidelines | Bird eClub Terms
BirdChannel Newsletter Signup | Link to Us | About Us | More Great I-5 Sites
Gold Standard

*Content generated by our loyal visitors, which includes comments and club postings, is free of constraints from our editors’ red pens, and therefore not governed by I-5 Publishing, LLC’s Gold Standard Quality Content, but instead allowed to follow the free form expression necessary for quick, inspired and spontaneous communication.

Become a fan of BirdChannel on Facebook Follow BirdChannel on Twitter
Get social and connect with BirdChannel.



Hi my name's Toose, you'll always be in my heart...

Visit the Photo Gallery to
cast your vote!
Information on over 200 critter species